Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A5133
Duur : 95 min
Taal : Nederlands
Ondertitels : Geen
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Pasen - The Passion

Toevoegen aan uitleenformulier

The Passion - Live in Groningen - 2014

Spraakmakende hervertelling van Jezus' laatste uren.

The Passion is een unieke muzikale vertelling van het verhaal van Pasen. Tijdens Pasen staan we stil bij het leven, de dood en de opstanding van Jezus. Een eeuwenoud verhaal, bepalend voor het christelijk geloof. De Zoon van God kwam naar de wereld om de relatie tussen God en mensen goed te maken. Een verhaal over verraad en opoffering, radeloosheid en hoop, haat en liefde, eenzaamheid en verbinding. een verhaal waar iedereen zich in kan herkennen.

Jezus stond klaar voor iedereen. Altijd, dag en nacht. Voor onbevangen kinderen en oude wijzen. Voor rijke oplichters en arme zwervers. Voor de elite in de stad en zieken buiten de muren. Voor kerkgangers en buitenstaanders. Voor zware criminelen en brave brugers. Hij zag iedereen en bracht ze bij elkaar. Vanuit deze gedachte opende Groningen op dezelfde manier de deuren van haar stad.

Wil je graag doorpraten over The Passion of andere vragen die jou bezighouden op het gebied van geloof? Ga naar www.eo.nl/heeljeleven of stuur een e-mail naar nazorg@eo.nl.

Extra Korte interviews met: Jan Dulus - Simone Kleinsma - Stanley Burleson - Arjan Lock.