Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : L0603
Duur : 65 min
Taal : Nederlands en Engels
Ondertitels : Nederlands waar nodig
Categorie : Israel
Subcategorie : Getuigenissen

Toevoegen aan uitleenformulier

Om Sions wil zal Nederland niet Zwijgen (Pro Israel Manifestatie - Interview Ambassadeur Harry Kney)

Op donderdag 17 juni 2010 vond in Den Haag een maifestatie plaats onder het motto: "Om Sions wil zal Nederland niet zwijgen". Het was een reactie op de valse en onjuiste berichtgevingen naar aanleiding van de Bevrijd Gaza vloot, die de legale blokkade voor de kust van Gaza wilde doorbreken. De confrontatie werd op het schip Mavi Marmara geleid door activisten en terrorristen. Ondanks de bemoeienissen van terroristische organisaties als IHH, Al Quada en de Hamas stond de wereld op zijn kop. De pro-Palestijnse beweging met Gretta Duisenberg voorop stond direct op de barricades om het op te nemen voor de zogenaamde vredesactivisten. Deze aggressieve demonstratie werd terecht door de ME de kop ingedrukt. De Pro Israel manifestatie verliep daarentegen zeer vredig en zonder enig probleem. Wat een tegenstelling. Als sluitstuk werd door Sara van Oordt een officiel steunbetuiging voorgelezen en overhandigd aan de ambassadeur Harry Kney-Tal.

Pro Israel Manifestatie:
U kunt 35 minuten lang kijken naar de Pro Israel Manifestatie met veel interviews, o.a. met, Joel Voordewind van CU, Drs. Menno de Bruyne van SGP, Mr.C.G. van der Staaij van SGP, Wim Kortenoeven van PVV en CIDI, Drs. L.P.Dorenbos van Stg.Schreeuw om Leven, Karel van Oordt van Christenen van Israel, , Mogtar en Sifra Essid van Cornerstone Ministries, Farshid Seyed Mehdi van 222Ministries, Drs.Jan van Barneveld, en vele anderen.

Exclusief interview:
Vervolgens een 30 minutene durend zeer exclusief interview met de Israelische ambassadeur Harry Kney-Tal. Wij van EvsMedia zijn zeer content dat de ambassadeur ons de primeur heeft gegeven. De ambassadeur werd geinterviewd door Marianne de Jager van Christenen voor Israel. De ambassadeur was zeer onder de indruk van de manifestatie.