Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A2409
Duur : 150 min
Taal : Nederlands
Ondertitels : Geen
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Missie Warmoestraat

Toevoegen aan uitleenformulier

Missie Warmoesstraat Serie 2: Deel 21 - 26

Deel 21: Politiekogel. Peter beleeft de nacht van zijn nachtmerries als zijn zoontje wordt geraakt door een politiekogel. Toch gaat hij niet naar het ziekenhuis. Hij stort zich koortsachtig op zijn werk en lijkt zichzelf niet meer in de hand te hebben.
Deel 22: Dood van een diender. Een agent heeft zelfmoord gepleegd in de lockerruimte van het bureau. Wie was Matthijs en waarom kende niemand hem echt? Waarom heeft Cas het niet kunnen voorkomen? De sfeer op het bureau kantelt door onderlinge verwijten en wantrouwen.
Deel 23: Kogelbrief. Jorus krijgt een kogelbrief. Nu er sprake is van corruptie op het bureau, wordt Jorus ook verdacht. Wie perst hem immers af? Niemand lijkt te vertrouwen dus bij wie kan Jorus terecht? Cas zit na zijn 'schorsing' nog steeds thuis en in de put, en of Suus de aangewezen persoon is...?
Deel 24: De duivel van Veghel. Een seriemoordenaar wordt als afleidingsmanouvre een nacht op het bureau geparkeerd. Deze 'Suchet' lijkt wel heel veel van onze agenten te weten. Een nacht lang moeten ze hun hoofd koel houden. En wat is er ondertussen met chef Pengel aan de hand?
Deel 25: De oude rechter.Een crimineel springt van een dak. Een onverklaarbaar gebeuren of de perfecte misdaad? De oude rechter Van Burght die hem destijds vrij moest spreken, weet alleen dat het recht zijn beloop heeft gehad. Maar waarom was hij dan nog zo bitter?
Deel 26: De rechtszaak. Een gijzeling in de rechtbank. Als Officier van Justitie is Suus gijzelaar. En Cas... gooit zichzelf in de strijd om zijn dochter ongedeerd naar buiten te krijgen. Die strijd zal hij niet alleen met de gijzelnemer moeten voeren, maar ook met Suus zelf.