Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A2406
Duur : 175 min
Taal : Nederlands
Ondertitels : Geen
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Missie Warmoestraat

Toevoegen aan uitleenformulier

Missie Warmoesstraat Serie 1: Deel 1 - 7

Deel 1: Schuld. Cas Wulffers was legerpredikant. Hij solliciteert na zijn pensionering bij de Amsterdamse politie, waar hij prompt wordt aangenomen als geestelijk zorgverlener. Echter niet iedereen is even blij met zijn komst.
Deel 2: Eer. Frank Metcalf is een toprechercheur. Als hij, vlak voor zijn pensionering, ook nog een overval op de wethouder en zijn vrouw weet te voorkomen is hij de held van de dag. Maar Cas weet het uit zijn legerervaring: heldendom is niet altijd wat het lijkt.
Deel 3: De aanslag. Bij een brand in een Turkse woning komen een vrouw en haar kinderen om het leven. Jorus schrikt als hij zijn racistische oom Joop bij de brandende woning aantreft. Alleen tegen Cas durft hij zijn vermoeden te uiten.
Deel 4: Salamo. Sharon is een junk. Daarom is haar kind uit huis geplaatst. Als ze op een dag haar eigen kind ontvoert wordt ze al snel opgepakt en gaat het kind terug naar de pleegouders. Jorus vertrouwt het niet en haalt Cas erbij.
Deel 5: Waterman. Er is een zwerver neergestoken, dader onbekend. Cas krijgt opdracht de man te begraven, maar hij weigert de zwerver 'naamloos' onder de grond te stoppen. Cas gaat op zoek naar de identiteit van de zwerver. Zijn zoektocht wordt echter niet door iedereen gewaardeerd.
Deel 6: Helden. Hassan Kemal wordt opgepakt voor brandstichting. Het is niet de eerste keer dat Hassan dit doet, maar de zoveelste. En sterker nog, hij doet het steeds op dezelfde plek. Cas begrijpt er niets van. Hassan lijkt een slimme jongen, waarom laat hij zich dan zo makkelijk oppakken?
Deel 7: Clean. Een meisje sterft in een discotheek aan een foute XTC pil. Jorus vertrouwt het niet en neemt de zaak op zich. Al snel blijkt dat er meer aan de hand is dan een enkel fout pilletje. Simone laat zich door Cas ompraten om Jorus niet van de zaak af te halen.