Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A5103
Duur : 75 min
Taal : Nederlands
Ondertitels : Geen
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Pasen

Toevoegen aan uitleenformulier

Hart van Pasen 3 - De Verteller (4:3)

Pasen. Ken je dat verhaal? Over Jezus, die zijn leven opgaf voor de mensen en daarna opstond uit de dood. Ongelooflijk! Hart van Pasen vertelt je in woord en beeld waar dit feest over gaat. Lees, Kijk en Ontdek... De Verteller

LEES ..."De Verteller"
Lees het verhaal DE REIS VAN DE BEELDJES van Martine Jonker over de houten beeldjes die de veilige berg van de houtsnijder verlaten en over de zoon van de houtsnijder die achter de beeldjes aan gaat om ze te redden.

BEKIJK ...de film “The Story Keepers” (3 afleveringen van 25 minuten per stuk / Nederlands gesproken)
Kijk de animatieserie THE STORY KEEPERS waarin de eerste christenen elkaar in het geheim de Paasverhalen vertellen, terwijl ze achtervolgd worden door Romeinse soldaten, en

ONTDEK... wie de grootste Verteller is en welke verhalen Hij heeft verteld, op de website van Hart van Pasen! Het project is geïllustreerd door kunstenares Wilma Veen. (klik hier voor meer informatie)

DE REIS VAN DE BEELDJES is het verhaal over de houtsnijder die met zijn zoon en zijn houten beeldjes op de Benemondoberg woont. Het leven op de berg is één groot feest. Maar dan besluiten de beeldjes de berg te verlaten en trekken ze de wijde wereld in, waar de houtsnijder niet meer voor hen kan zorgen. De zoon van de houtsnijder gaat de beeldjes achterna in een ultieme poging hen te redden.

THE STORY KEEPERS (3 afleveringen van 25 minuten per stuk / Nederlands gesproken) is een animatieserie die zich afspeelt in het Rome van de eerste eeuw. De wrede keizer Nero probeert de christenen in zijn rijk te arresteren, maar die doen er natuurlijk alles aan om uit de handen te blijven van de Romeinse soldaten. Dan wordt bakker Ben, één van de leiders, toch opgepakt. De andere christenen zijn bang, maar blijven moed houden door elkaar de verhalen van Goede Vrijdag en Pasen te vertellen.

Klik voor bijgaand boekje