Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : H2603
Duur : 120 min
Taal : Nederlands
Ondertitels : Geen
Categorie : Documentaires
Subcategorie : Occultisme

Toevoegen aan uitleenformulier

Duistere Machten, deel 1 + 2 + 3 + 4

Mensen vertellen over hun ervaring met occulte praktijken. Deskundigen geven hun visie.

Deel 1: Voorouderverering. Elvira vertelt haar verhaal over hoe zij verstrikt raakte in het occultisme. Door angst werd ze gedreven om naar het graf van een familielid te gaan. Ze kwam in aanraking met magische krachten om iemand beter of ziek te maken, rituelen, talismannen, enz.

Deel 2: Death Metal.
Met behulp van muziek kon Jan zich helemaal afsluiten voor zijn omgeving. Hij veranderde in een bikkelharde vechtersbaas vol agressie en kreeg last van stemmen in zijn hoofd, die hem opdrachten gaven en hem in paniek en angst brachten.

Deel 3: Gevangen in een geheim. Aan de buitenkant lijkt alles goed te gaan, maar van binnen ga je door een hel. Je vindt een manier om je pijn niet meer te voelen.Annette had traumatische ervaringen. Ze kreeg last van MPS: meervoudige persoonlijkheid stoornissen en begon stemmen in haar hoofd te horen.

Deel 4: Occulte spelletjes. Het leek spannend en onschuldig. Bovendien zou je door paranormale informatie meer grip op je leven kunnen krijgen. Toch lijkt het alsof je steeds meer controle verliest. Suzan Visser weet daar alles van en vertelt over haar ervaringen met het paranormale, tarot kaarten, enz.