Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : I0102
Duur : 75 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Studie-Cursus
Subcategorie : Huwelijkscursus

Toevoegen aan uitleenformulier

De Huwelijkscursus, deel 2

Als bedenker van de populaire dvd serie Lachend op weg naar een beter huwelijk brengt Mark Gungor de onderliggende dynamieken aan het licht van mannelijke en vrouwelijke relaties. Daarmee brengt hij helderheid in veel voorkomende relationele problemen en draagt hij praktische oplossingen aan. Op humoristische wijze komen verschillende onderwerpen aan bod die daardoor gemakkelijk te onthouden en toe te passen zijn. Het geeft partners inzicht en helpt ze om er in de eigen relatie praktisch mee aan de slag te gaan. Deze vierdelige DVD box bevat een schat aan informatie. Beleef mee hoe Mark Gungor tegen het leven, de liefde en het huwelijk aankijkt.

DVD 1 - Het verhaal van de twee hersenhelften
Op geheel eigen wijze geeft Mark uitleg over ‘De wet van de relationele wetenschap’ en beantwoordt hij de vraag hoe het kan dat mannen en vrouwen zo verschillend reageren op situaties.

DVD 2 - De sleutel tot het hebben van geweldige seks
In vijf stappen legt Mark uit hoe echtparen hun seksleven weer spannend kunnen maken.

DVD 3 - Hoe blijf je getrouwd zonder de ander wat te willen aandoen?
Op onnavolgbare wijze laat Mark zien welke rol de kracht van vergeving binnen een huwelijk speelt en wat de functie is van de ‘resetknop’.

DVD 4 - Bonus
In deze extra DVD gaat Mark in op vragen over en antwoorden op alledaagse, maar heel belangrijke vragen met betrekking tot huwelijk en relaties. Met humor als onmisbaar hulpmiddel leert Mark hoe partners hun huwelijk weer positieve input kunnen geven.

Mark Gungor, geboren in New York en nog steeds woonachtig in de USA, is inmiddels meer dan 30 jaar getrouwd met Debbie. Samen hebben zij twee getrouwde kinderen en drie kleinkinderen. Momenteel wonen zij in Green Bay, Wisconsin, waar Mark voorganger is van Celebration Church, en directeur van Laugh Your Way America. Daarnaast geeft hij wereldwijd lezingen over huwelijks – en gezinszaken.