Uitleennr : A5413
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Thriller - Aktie - Realistisch

Dangerous Calling

Een onverwachte thriller in de wereld van de kerk politiek in een klein dorp. Dangerous Calling volgt het verhaal van dominee Evan Burke en zijn vrouw Nora als ze de leiding op zich nemen van de First Baptist Willit Springs na de mysterieuze dood van de vorige dominee.
Nieuwsgierig om de nieuwe dominee te leren kennen nodigt Miss Pat, de kerk controlerende weduwe, Evan en Nora uit om bij haar te logeren, terwijl zij de pastorie laat renoveren. Alleen gelaten in het mooie huis van Miss Pat in de bergen van North Georgia, begint Nora te vermoeden dat de extreem beschutte volwassen zoon van Miss Pat, Eljiah, misschien iets te maken heeft gehad met de dood van de vorige dominee.

Let op met kinderen tot 16 jaar
Er komen geweldadige beelden in voor.